Geräte und Zubehör
Pork and porcini roulade
Zubereitung 45 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
Pork marinade
-
dried porcini mushrooms20 g
-
garlic cloves2
-
dried marjoram1 tsp
-
grapeseed oil60 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns1 tsp
-
sea salt¼ tsp
Pork roll
-
pork loin cut into 12 x 1 cm-thick slices1000 - 1200 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
Dijon mustard4 tsp
-
water1500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
203.2 mg
Eiweiß
36.6 g
Brennwert
1108.6 kJ /
264 kcal
Fett
12.6 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chilli oil
25 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Bern-style Rösti (TM5)
40 Min
Bread bowl chicken stew
3 Std. 45 Min
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15 Min
Sour Plum Sauce
55 Min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Creamed spinach
15 Min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 Std. 30 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Big Mac-style sauce
4 Std.
Blackberry meringue cake
3 Std. 55 Min