Geräte und Zubehör
Beetroot and avocado eggs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 88 Std.
3 portions
Zutaten
-
water600 g
-
eggs6
-
beetroot cut into pieces100 g
-
apple cider vinegar110 g
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)2 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
avocado flesh only1
-
sour cream1 tbsp
-
fresh coriander leaves only10 - 12 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
fresh chervil leaves only, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
755.9 mg
Eiweiß
16.7 g
Brennwert
1222.1 kJ /
291 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Citrus syrup
25 Min
No potato salad
20 Min
Cold cut pork sausage
1 Std. 30 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
Fig and walnut ice cream
8 Std. 40 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Coconut Milk Yogurt
20 Std.
Overnight berry breakfast
24 Std. 5 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Cauliflower flammkuchen
1 Std.