Festive Nut Roast Wreath
TM6 TM5

Festive Nut Roast Wreath

4.8 ( 57 Bewertungen )

Zutaten

  • 100 g pecan nut halves
  • 100 g blanched hazelnuts
  • 300 g carrots diced (1 cm)
  • 300 g parsnips peeled, diced (1 cm)
  • 200 g butternut squash peeled, diced (1 cm)
  • 2 Tbsp olive oil plus 30 g and extra for frying
  • 180 g cooked, peeled chestnuts
  • 80 g bread torn in pieces
  • 100 g Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 16 fresh sage leaves
  • 200 g red onions quartered
  • 240 g tinned chickpeas rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
  • 240 g tinned lentils rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 2 medium eggs
  • 1 tsp dried thyme
  • 1 ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
  • 120 g dried cranberries
  • 3 Tbsp maple syrup

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
518 kcal / 2159 kJ
Eiweiß
16 g
Fett
31 g
Kohlenhydrate
39 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Natrium
584 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte