Geräte und Zubehör
Edamame and Spinach Dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
8 portions
Zutaten
-
fresh edamame beans, plus extra for garnishingfrozen edamame beans defrosted, plus extra for garnishing300 g
-
fresh baby spinach150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
dried chilli flakes (optional)¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
lemon juice30 g
-
cayenne pepper½ tsp
-
fresh coriander cut in pieces5 sprigs
-
water (optional) (see tip)50 - 80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
248 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
336 kJ /
81 kcal
Fett
6 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Pea and Mint Soup
20 Min
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min
Asian Chopped Salad
20 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Chocolate Hazelnut Energy Balls
10 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min