Geräte und Zubehör
Kale Pesto Pasta Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
10 portions
Zutaten
Kale Pesto
-
walnut halves50 g
-
kale tough stalks removed, chopped80 g
-
water boiling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh basil leaves (1 large handful)25 g
-
olive oil80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta Salad
-
water1200 g
-
orzo400 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
yellow pepper sliced (5 mm) (approx. 150 g)1
-
bocconcini torn in halves300 g
-
rocket100 - 120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13.8 g
Brennwert
1513 kJ /
362 kcal
Fett
19.5 g
Kohlenhydrate
31.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
SUMMER BUFFET
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min
Colourful Quinoa Salad
40 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min