Geräte und Zubehör
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
14 portions
Zutaten
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces1000 g
-
fresh thyme to taste2 - 4 sprigs
-
olive oil plus 2 Tbsp100 g
-
balsamic vinegar50 g
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
garlic cloves2 - 3
-
fine sea salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste¾ tsp
-
water800 g
-
pearled spelt rinsed250 g
-
tenderstem broccoli cut in pieces (4 cm)350 g
-
red onions thinly sliced100 g
-
black olives100 g
-
pumpkin seeds4 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for serving15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5.8 g
Brennwert
1044 kJ /
250 kcal
Fett
11.2 g
Kohlenhydrate
28.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
SUMMER BUFFET
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Detox Salad
10 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min