Slow-cooked Chickpea Stew

Slow-cooked Chickpea Stew

2.8 63 Bewertungen
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
4 portions

Zutaten

  • onions quartered
    80 g
  • garlic cloves
    2
  • tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    480 g
  • potatoes peeled, diced (3-4 cm)
    300 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • smoked paprika
    2 tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • fresh baby spinach
    250 g
  • extra virgin olive oil for drizzling

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 219 kcal / 920 kJ
Eiweiß 9 g
Fett 6 g
Kohlenhydrate 28 g
Ballaststoffe 67 g
gesättigte Fettsäuren 0.8 g
Natrium 265 mg

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