Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough

Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough

5.0 3 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portions

Zutaten

  • red onions quartered
    300 g
  • port
    60 g
  • caster sugar
    20 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • fresh parsley cut in pieces
    10 g
  • fresh chives finely sliced
    10 g
  • Greek yoghurt
    30 g
  • salmon fillet, fresh, skinless
    250 g
  • fresh thyme
    5 sprigs
  • fennel bulb
    ¼
  • water
    250 g
  • coarse salt flakes
    5 g
  • rapeseed oil for frying
    2 tsp
  • sourdough bread sliced, (approx. 8 slices)
    200 g
  • garlic cloves
    2
  • unsalted butter diced
    20 g

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 395.3 kcal / 1653.9 kJ
Eiweiß 20.2 g
Fett 13.8 g
Kohlenhydrate 43.8 g
Ballaststoffe 3.2 g
gesättigte Fettsäuren 4.8 g
Natrium 843.4 mg

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