Geräte und Zubehör
Bananas with coconut cinnamon sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
Cinnamon sugar
-
white sugar40 g
-
cinnamon quill (approx. 5 cm)1
Bananas with coconut cinnamon sauce
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways2
-
virgin coconut oil melted½ tbsp
-
rum (optional)2 - 4 tsp
-
coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1.2 mg
Eiweiß
1.9 g
Brennwert
1010.3 kJ /
240.6 kcal
Fett
6.2 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
42.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous Vide for Two
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Coconut Butter
5min
Crispy Coconut Shrimp
20min
Spinach and Feta Muffins
30min
Sautéed eggplant (300 g)
25min
Brazilian cheese puffs
20min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2h 10min
Coconut Chai Green Smoothie
5min
Gluten-Free Rolls
1h 20min
Chocolate tofu mousse pots
1h 10min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Brazilian cheese puffs
20min
Keto Cheddar Biscuits
30min