Geräte und Zubehör
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Sri Lankan hot fruit chutney
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths900 g
Roast chicken
-
whole chicken1200 - 1400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
1001.8 mg
Eiweiß
250.1 g
Brennwert
11195.8 kJ /
2644.2 kcal
Fett
180.3 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
54.8 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Creamy beef curry
1h 15min
Honey BBQ Chicken
1h 25min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1h 15min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Kung Pao chicken
1h 30min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min