Beef and beer pie
TM6

Beef and beer pie

4.1 (19 Bewertungen)

Zutaten

Beef and beer stew

  • 40 g olive oil
  • 600 g beef (for stewing), cut in cubes (2 cm)
  • 1 tsp salt
  • 2 pinch ground pepper
  • 150 g onions, cut in pieces
  • 15 g cornflour (starch)
  • 250 g water
  • 150 g leek, cut in slices
  • 330 g dark beer
  • 1 tsp fresh thyme leaves
  • 1 tbsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp meat stock paste, homemade
    oder ½ meat stock cube (for 0.5 l)

Pastry and assembly

  • 150 g plain wheat flour
  • 65 g butter, cold, cut in cubes
  • 1 egg (53-63 g)
  • ½ tsp salt
  • 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2711 kJ / 647 kcal
Eiweiß
39 g
Kohlenhydrate
36 g
Fett
35 g
Ballaststoffe
3.3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte