Geräte und Zubehör
Homemade Chicken Stock
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
482.7 mg
Eiweiß
21.8 g
Brennwert
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Fett
16.9 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
3.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sichuan Chili Oil
50 Min
Cooking White Rice
25 Min
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 Std. 30 Min
Salt-free Chicken Stock Paste
50 Min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 Min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 Std.
Creamy Mushroom Soup
20 Min
Mashed potatoes for two
30 Min
Cauliflower Rice
10 Min