Geräte und Zubehör
Chinese pork with vegetables
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
pork tenderloin cut in strips (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onions cut in wedges150 g
-
red pepper cut in strips (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
carrots cut in strips (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
water1280 g
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby pak choi roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh red chilli sliced diagonally1
-
roasted cashew nuts, unsalted2 tbsp
-
spring onions sliced diagonally2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30 g
Brennwert
1735 kJ /
414.6 kcal
Fett
10.6 g
Ballaststoffe
3.5 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Lemon grass beef salad
30 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9 Std. 15 Min
Braised pork belly
55 Min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Moroccan chicken and couscous
45 Min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min