Geräte und Zubehör
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
water divided1010 g
-
lemon juice plus 1 tbsp to drizzle30 g
-
butter, unsalted in pieces225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste1 pinch
-
30 g parsley leaves, freshcilantro, fresh30 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
rice, white, type jasmine285 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
340 g broccoli floretsasparagus trimmed340 g
-
salmon fillet, fresh, skinless wild caught sockeye salmon (3 cm thick)450 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
672 mg
Eiweiß
33 g
Brennwert
3778 kJ /
903 kcal
Fett
58 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
32 g
Kohlenhydrate
62 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Miso soup, Sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Sautéing Shrimp
15 Min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 Std.
Shrimp Sauté
25 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min