Geräte und Zubehör
Spicy Chicken with Coconut Rice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
-
onions cut in halves120 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chilli deseeded, roughly chopped, plus extra slices for garnishing1
-
cooking oil20 g
-
yellow curry paste50 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
fresh ginger cut in slices (2 mm)20 g
-
kaffir lime leaves (optional)2
-
1000 g whole chicken legswhole chicken (900-1000 g) (see Variation)1
-
water600 g
-
fresh coconut milk250 g
-
Basmati rice250 g
-
fresh coriander leaves to garnish
-
fresh green lime (optional) cut in slices, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
238 mg
Eiweiß
46.6 g
Brennwert
3232.1 kJ /
772.5 kcal
Fett
42.8 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Kohlenhydrate
47.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is always Room at our Table
36 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 Std.
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 Std. 30 Min
Pad Thai
45 Min
Thai Tomyum zoodle soup
45 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 Std. 25 Min
Blue Hawaii
10 Min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 Min
Big Mac Style Wraps
40 Min