Geräte und Zubehör
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter500 - 600 g
-
cooking oil40 g
-
garlic cloves3
-
medium-sized prawns deshelled, deveined, patted dry with paper towels250 g
-
spring onions roughly chopped50 g
-
chilli flakes2 - 3 pinches
-
lemon juice20 g
-
ponzu dressing40 g
-
brown sugar1 tsp
-
salt2 - 3 pinches
-
ground white pepper2 - 3 pinches
-
toasted white sesame seeds to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
652.4 mg
Eiweiß
10.7 g
Brennwert
709.9 kJ /
169.7 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
8.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let's Spiralize
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Keine Bewertungen
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Steamed Pepper Chicken
1 Std. 45 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 Min
Greek cabbage salad
5 Min
Kimchi Tofu Soup
35 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min