
Geräte und Zubehör
Mediterranean seafood rice with chorizo
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded400 g
-
onions cut in halves160 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
raw squid rings200 g
-
mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)200 g
-
spicy chorizo cut in thin slices50 g
-
canned whole tomatoes including juice, roughly chopped400 g
-
salt1 ½ tsp
-
saffron threads (0.1 g)2 pinches
-
water200 g
-
chicken stock paste, homemade½ tsp
-
white short-grain rice, for soup 13 min cooking time (see tip)350 g
-
raw prawns, peeled50 g
-
lemon cut in wedges, for serving1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
377 kcal /
1593 kJ
Eiweiß
17 g
Fett
11 g
Kohlenhydrate
51 g
Ballaststoffe
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz