Geräte und Zubehör
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portion
Zutaten
-
chicken (approx. 995 g)1
-
vegetable oil to coat3 - 4 tbsp
-
Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water1300 g
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
rice, white, type basmati200 g
-
carrot cut into pieces (1 in.)285 g
-
broccoli florets285 g
-
butter, unsalted2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
680.6 mg
Eiweiß
48.3 g
Brennwert
3211.6 kJ /
767.6 kcal
Fett
48.1 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Kohlenhydrate
34.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Air-Fry Sensor
9 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Guacamole
Brak ocen
Rosé Cream Puff Pastry
3 godz. 30 min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Chocolate Avocado Dream
15 min
Cholent
4 godz. 50 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Chicken Afritada
30 min