Geräte und Zubehör
Paris Brest
Zubereitung 30 Min
Gesamt 6 Std. 40 Min
10 portions
Zutaten
Crème pâtissière
-
milk375 g
-
unsalted butter15 g
-
eggs3
-
cornflour75 g
-
white sugar30 g
Hazelnut praline paste
-
toasted hazelnuts without skins220 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Choux pastry & Hazelnut cream
-
water150 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
egg lightly beaten1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)230 g
Glaze & assembly
-
soft brown sugar10 g
-
icing sugar plus extra for dusting85 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
hot water (see Tips)25 - 30 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
98.4 mg
Eiweiß
10.2 g
Brennwert
2287.7 kJ /
544.7 kcal
Fett
34.4 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
12.8 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
How sweet it is
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Crème pâtissière
15 Min
Pear Pastry with Cream Cheese
50 Min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 Std.
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Chocolate mousse soufflés
55 Min
Italian Easter bread
3 Std. 50 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 Std. 15 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.