Geräte und Zubehör
Carrot Hummus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
12 portions
Zutaten
-
garbanzo beans (approx.16 oz), drained1 can
-
ice cubes3
-
carrots in pieces (½ in.)6 oz
-
apple honey crisp (approx. ½ apple), peeled and cut into pieces3 oz
-
orange juice3 tbsp
-
olive oil1 oz
-
tahini3 tbsp
-
turmeric powder to taste½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
sliced raw vegetables to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4 g
Brennwert
356 kJ /
85 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Snack Time for Kids
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 Std.
Barley and Tomato Salad
45 Min
Whole Wheat Soda Bread
1 Std. 50 Min
Carrot Croquettes
1 Std. 10 Min
Ginger Cabbage Slaw
15 Min
Black Bean Dip
5 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 Std.
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 Std.
Ancient Grain Bread
2 Std. 30 Min
Black Bean Brownies
35 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min