Geräte und Zubehör
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
brown rice9 oz
-
red onions cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock24 oz
-
salt to taste1 tsp
-
tuna, packed in water drained, flaked2 cans
-
artichoke hearts, marinated drained, halved10 oz
-
mixed olives drained, pitted, halved6 oz
-
fresh thyme leaves to garnish
-
Parmesan cheese (optional) shaved, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1478 mg
Eiweiß
16 g
Brennwert
1301 kJ /
311 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Alternative Risottos
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 Std.
Boston Baked Beans
4 Std.
Cod with Citrus Butter
50 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Cheesy Veggie Squares
40 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Gluten Free Focaccia Bread
1 Std.
Quinoa Patties
1 Std.