Geräte und Zubehör
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
Zubereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
Chickpea Patties
-
non-stick cooking spray
-
leeks cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
chickpeas (15 oz), drained and rinsed1 can
-
bread crumbs1 ½ oz
-
large egg1
-
toasted pine nuts1 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
lemon zested and juiced1
-
salt to taste½ tsp
Kale Salad
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced, divided6 oz
-
lemon zested and juiced1
-
carrots peeled into thin ribbons5 oz
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sunflower seeds to garnish2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
582 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1385 kJ /
331 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mindfully Mediterranean
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min