Geräte und Zubehör
Creamed Cod
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
onions quartered200 g
-
olive oil70 g
-
potatoes sliced (5 mm)600 g
-
water100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cod fillets skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)500 - 600 g
-
black olives90 g
-
milk400 g
-
unsalted butter diced65 g
-
plain flour60 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
ground nutmeg or to taste2 pinches
-
double cream200 g
-
breadcrumbs100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
23.4 g
Brennwert
2591 kJ /
619 kcal
Fett
40.8 g
Kohlenhydrate
39.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
WHITE FISH
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Tuna Fishcakes
1 Std. 15 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min