Geräte und Zubehör
Goi muc (squid salad)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Nuoc cham dressing
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
lime juice2 tbsp
-
water120 g
-
fish sauce50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
palm sugar40 g
Salad
-
roasted salted peanuts50 g
-
fresh bean sprouts80 g
-
Chinese cabbage (wombok) finely shredded80 - 100 g
-
carrot cut into matchsticks1
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices½
-
baby radishes trimmed and cut into thin slices3
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
calamari tubes cleaned500 g
-
peanut oil40 g
-
fried shallots2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1461.7 mg
Eiweiß
27.6 g
Brennwert
1466 kJ /
349 kcal
Fett
17.7 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
17.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vietnamese
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Beef rendang
6 Std. 20 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Master stock chicken
1 Std. 30 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Asian-style mussels
30 Min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Curry laksa
45 Min