Geräte und Zubehör
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Nuoc cham dressing
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
lime juice2 tbsp
-
water120 g
-
fish sauce50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
palm sugar40 g
Chicken and rice
-
jasmine rice250 g
-
water plus extra as required1200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices40 g
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
skinless chicken breast fillets (approx. 700 g), cut lengthways into quarters4
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to serve3
-
fresh mint leaves (approx. 2 sprigs), to serve20
-
cucumber cut into thin slices, to serve100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3303.6 mg
Eiweiß
46.1 g
Brennwert
2160.8 kJ /
514.5 kcal
Fett
6.5 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
65.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vietnamese
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pad Thai noodles with prawns
30 Min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 Std.
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Nam Jim
10 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Miso salmon broth
40 Min
Asian nachos
40 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min