Geräte und Zubehör
Chicken and pesto risoni
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
Pesto
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
pine nuts1 tbsp
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only (approx. 20 g)3 - 4 sprigs
-
olive oil40 g
Chicken pasta
-
carrot cut into pieces (2 cm)150 g
-
leek white and light green parts only, cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (approx. 3 cm)400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water500 g
-
dried risoni pasta250 g
-
frozen green peas thawed100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
452.4 mg
Eiweiß
32.3 g
Brennwert
2636 kJ /
627.5 kcal
Fett
32.6 g
Ballaststoffe
6.6 g
gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
48.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
3 cheers for chicken
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Easy satay chicken
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Tuna mornay
45 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min