Geräte und Zubehör
Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
Dough
-
water220 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
spelt flour200 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
fine sea salt1 tsp
Balsamic Reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
granulated sugar25 g
Topping
-
red pepper pesto4 Tbsp
-
mozzarella sliced250 g
-
prosciutto torn in large pieces (approx. 80 g)6 slices
-
nectarines each sliced in 8 segments2
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
rocket leaves50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1522.6 mg
Eiweiß
36.6 g
Brennwert
3218.8 kJ /
769.3 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
9 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
100.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Keine Bewertungen
Raspberry Turnovers
2 Std.
Gluten-free Glazed Doughnut Bites
2 Std.
Green Bean Pizza
3 Std.
Mediterranean Salad
25 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 Std. 45 Min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3 Std.
Baked Spinach and Cheese Strata
9 Std. 45 Min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Bloody Mary Soup
25 Min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 Min