Geräte und Zubehör
Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
Dough
-
water220 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
spelt flour200 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
fine sea salt1 tsp
Balsamic Reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
granulated sugar25 g
Topping
-
red pepper pesto4 Tbsp
-
mozzarella sliced250 g
-
prosciutto torn in large pieces (approx. 80 g)6 slices
-
nectarines each sliced in 8 segments2
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
rocket leaves50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1522.6 mg
Eiweiß
36.6 g
Brennwert
3218.8 kJ /
769.3 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
9 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
100.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1 Std. 15 Min
Butternut, Cinnamon and Almond Butter Purée
30 Min
Happy Veggie Empanadas
1 Std. 10 Min
Potato Base Pizza
1 Std. 5 Min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 Std. 15 Min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 Std.
Italian Rice Cake - Torta di riso
8 Std. 30 Min
Gozleme
1 Std. 15 Min
Chewy Pistachio Biscuits
45 Min
Nut Cupcakes
30 Min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 Std. 30 Min
Argentinian Chicken Empanadas
3 Std. 40 Min