Geräte und Zubehör
Stroganoff Strudel
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 slices
Zutaten
Strudel Pastry
-
water120 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
vegetable oil20 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
sliced wholemeal bread torn in pieces100 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
beef fillet steaks (approx. 400 g total)2
-
hot paprika1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
-
fresh button mushrooms sliced (5 mm)400 g
-
garlic cloves2
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
English mustard powder1 Tbsp
-
shallots halved80 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying15 g
Assembly
-
egg yolks from large eggs, lightly beaten2
-
sour cream80 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
350 mg
Eiweiß
18 g
Brennwert
1403 kJ /
335 kcal
Fett
15 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury
58 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 min.
Cheeseburger Quiche
50 min.
Bacon Roly-polies
1h
Beef Fajitas
1h
Broccoli and Bacon Tarts
45 min.
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20 min.
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min.
Cheese and Bacon Pastries
35 min.
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45 min.
Apple Pie Bars
1h 20 min.
Cheesy Garlic Breadsticks
1h 30 min.
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45 min.