Pearl Barley and White Bean Stew

Pearl Barley and White Bean Stew

3.5 26 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions

Zutaten

Spice Paste
  • fresh parsley leaves
    20 g
  • almonds
    20 g
  • breadcrumbs
    20 g
  • olive oil
    60 g
  • lemon finely grated zest only
    1
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Stew
  • savoy cabbage cored, cut in pieces
    300 g
  • red onions halved
    300 g
  • sun-dried tomatoes in oil drained, oil reserved
    50 g
  • water
    1000 g
  • pearl barley
    120 g
  • vegetable stock paste, homemade
    2 heaped tsp
    2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh thyme leaves only
    ½ bunch
  • tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    480 g

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 319 kcal / 1334 kJ
Eiweiß 14.2 g
Fett 14.2 g
Kohlenhydrate 11.3 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen