
Geräte und Zubehör
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
leeks halved lengthways then sliced (5 cm)500 g
-
waxy potatoes unpeeled, medium (approx. 80 g each)4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water500 g
-
garlic cloves2
-
red onion (approx. 110 g), quartered1
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
white wine vegan50 g
-
vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
soy cream for cooking100 g
-
fine sea salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
228 kcal /
956 kJ
Eiweiß
9 g
Fett
10 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Christmas
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland