Kompatible Versionen
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiweiß
- 9 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 10 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Blitva
35min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Vegetable Stroganoff
30min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min