Butternut Squash Masala Dosa
TM6 TM5

Butternut Squash Masala Dosa

3.4 ( 9 Bewertungen )

Zutaten

Dosa Batter

  • 400 g white rice
  • 140 g chana dal (yellow dried split peas)
  • water for soaking
  • 1 tsp fine sea salt

Butternut Squash Masala and Dosas

  • 2 garlic cloves
  • 60 g shallots halved
  • 15 g sunflower oil plus 8 tsp for dosas
  • 1 Tbsp garam masala
  • ½ tsp black mustard seeds
  • ½ tsp ground turmeric
  • 600 g butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 150 g water plus 8 tsp for dosas
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)
    oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 150 g fine green beans trimmed, cut in pieces (2-3 cm)
  • 150 g coconut yoghurt vegan (see tip) (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
309 kcal / 1283 kJ
Eiweiß
6 g
Fett
21 g
Kohlenhydrate
21 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Natrium
433 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte