Geräte und Zubehör
Pasta with leek and ajvar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
3 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese (optional) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
21 g
Brennwert
2794 kJ /
668 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
12 g
Kohlenhydrate
103 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Quick Easy Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Vegan Burgers
45 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Beer Pickles
24 Std. 20 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Salmorejo
10 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Salmorejo
2 Std. 10 Min
Bucatini amatriciana
45 Min
Sausage and pea risotto
30 Min
Vegan bean burger
1 Std. 20 Min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3 Std. 5 Min