Geräte und Zubehör
Korean barbecue pork with rice salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portion
Zutaten
Korean barbecue sauce and pork
-
water80 g
-
AU cornflour, with wheat1 tsp
-
garlic clove2
-
red chilli, long trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
ginger, fresh root peeled3 cm
-
soy sauce40 g
-
rice vinegar50 g
-
brown sugar60 g
-
pork tenderloin trimmed (see Tips)350 - 400 g
Rice salad
-
white cabbage cut into pieces (5 cm)100 g
-
Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated1 - 2 bunches
-
rice, white, type jasmine250 g
-
water900 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
egg (from chicken) lightly beaten2
-
black pepper, ground to season
-
bean sprout, fresh130 g
-
red pepper cut into matchsticks1
-
coriander, fresh leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
-
sesame seed, black1 - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1464.7 mg
Eiweiß
35.8 g
Brennwert
1966.8 kJ /
468.3 kcal
Fett
5.3 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
66.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan Eggplant Massaman Curry
Keine Bewertungen
Fish and Chips
30 Min
Pickled Red Onions
1 Std. 50 Min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 Std. 40 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Bao with Pulled Mushroom in BBQ Sauce
1 Std. 15 Min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 Std. 15 Min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 Min
Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk
45 Min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 Min
Roasted Chicken with Vegetables
1 Std. 45 Min
Frozen margarita
10 Min