Geräte und Zubehör
Pumpkin Curry
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
ground coriander1 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
dried ground turmeric1 tsp
-
ground cloves1 pinch
-
fresh ginger peeled, in pieces2 in.
-
garlic cloves peeled4
-
dried red chilies3
-
dried bay leaves2
-
cinnamon stick (2 in.)1
-
curry leaves (optional)15
-
coconut oil2 oz
-
yellow onions thinly sliced12 oz
-
vegetable stock8 oz
-
coconut milk4 oz
-
salt1 tsp
-
30 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)small sugar pumpkin peeled and cubed (1 in.)30 oz
-
raw cashews, unsalted6 oz
-
cooked rice to serve (see Tip)
-
dried cranberries to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8 g
Brennwert
1481 kJ /
354 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Seasonal Squash
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Hearty lentil chilli
50 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 Std.
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Vegetarian Chili
50 Min