Geräte und Zubehör
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut in halves, cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate, 50% cocoa solids cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
cream, min. 30% fat100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
50 g pistachio nuts, unsalted, and toastedflaked almonds toasted50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
1480 kJ /
354 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
5.3 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 Min
Marble cake
2 Std.
Cherry and almond clafoutis pudding
3 Std.
Creamed spinach
15 Min
Spiralised vegetable soup
24 Std. 50 Min
Curried Squash Galette
1 Std. 20 Min
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Italian Rice Cake - Torta di riso
8 Std. 30 Min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Aubergine and Almond Dip
20 Min