Geräte und Zubehör
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
293.7 mg
Eiweiß
1.9 g
Brennwert
607 kJ /
145.1 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Moules Marinière (mussels)
35 Min
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Peanut Butter Ice Cream
8 Std. 20 Min
Homemade "Velvety" Cheese
4 Std. 40 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Chocolate Pecan Toffee
40 Min
Middle eastern stuffed chicken
2 Std. 25 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 Std.
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min