Geräte und Zubehör
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Baked potatoes
-
potatoes cut in wedges500 g
-
honey1 tbsp
-
oil20 g
-
garlic powder½ tsp
-
brown sugar2 - 3 pinches
-
salt½ tsp
-
ground white pepper2 - 3 pinches
Coleslaw
-
white cabbage cut in pieces (5-6 cm)300 g
-
soy sauce30 g
-
rice vinegar30 g
-
sesame seeds1 tsp
-
salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
Tonkatus and dressing
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
wasabi paste1 - 2 tsp
-
rice vinegar25 g
-
yoghurt50 g
-
mayonnaise50 g
-
sugar2 - 3 pinches
-
salt plus ½ tsp and extra for seasoning2 - 3 pinches
-
egg1
-
mineral water, sparkling60 g
-
cornstarch30 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
plain flour3 - 4 tbsp
-
pork chops, boneless (approx. 120 g each)4
-
panko breadcrumbs100 g
-
oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1433.2 mg
Eiweiß
32.9 g
Brennwert
2418.3 kJ /
578 kcal
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
6.6 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
63 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Turmeric lime chicken skewers
1 Std. 30 Min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 Std. 30 Min
Lemon grass beef salad
30 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Hot and Sour Pineapple Rice
1 Std. 15 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Thai red curry paste
10 Min
Breakfast Burrito
50 Min
Jalapeño Popper Dip
1 Std. 10 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Chiang Mai noodles
25 Min