Geräte und Zubehör
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
English cucumbers ends trimmed to fit feeder(see Tip)450 g
-
red chilli, fresh e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only5 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
1 tbsp chilli powdergochugaru Korean chilli paste1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
salt2 pinches
-
sesame seed, white to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
494.9 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
484.3 kJ /
115.8 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
21 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Kimchi Tofu Soup
35 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
Keine Bewertungen
Lemonade
5 Min
Dubai Chocolate Bar
2 Std. 20 Min
Zoodles with Broccoli Pesto
Keine Bewertungen
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Thai Cucumber Salad
15 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min