Duck, apricot and pine nut pastilla

Duck, apricot and pine nut pastilla

5.0 6 Bewertungen
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 50 Min
4 portions

Zutaten

  • onions cut in halves
    100 g
  • olive oil for greasing
  • ground cumin to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • ground cinnamon plus extra for garnish
  • ground coriander to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • fennel seeds
    2 tsp
  • saffron
    1 pinch
  • duck breast, skinless, boneless cut in pieces (3 cm)
    600 g
  • dried apricot, pitted cut in quarters
    150 g
  • water
    80 g
  • chicken stock paste, homemade
    1 tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l)
  • toasted pine nuts plus extra for garnish
  • lemons, preferably organic zest and juice
    2
  • filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
    4 sheets
  • icing sugar
    1 tsp

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 477 kcal / 1997 kJ
Eiweiß 37 g
Fett 18 g
Kohlenhydrate 37 g
Ballaststoffe 8 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen