Geräte und Zubehör
Chicken tagine with honey and prunes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
onions cut into halves100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
water600 g
-
4 chicken breast fillets, skinless, cut into pieces (5 cm)chicken thighs, skinless, boneless4
-
fine salt to taste6 pinches
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
-
ground coriander2 pinches
-
ground cumin2 pinches
-
ground allspice1 pinch
-
pitted prunes10 - 15
-
dried figs8
-
wheat semolina250 g
-
raisins50 - 100 g
-
honey to taste60 g
-
blanched almond50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
48 g
Brennwert
3560 kJ /
851 kcal
Fett
15 g
Kohlenhydrate
131 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Explore Morocco
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Peking Chicken
45 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45 Min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 Min
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1 Std. 5 Min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Beef Stroganoff
45 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Turkey burgers
1 Std. 25 Min
Baked pumpkin and beef stew
3 Std.