Geräte und Zubehör
Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
8 pieces
Zutaten
-
vegetable oil for greasing
-
fresh button mushrooms halved60 g
-
broccoli cut in pieces60 g
-
courgette cut in pieces80 g
-
shallot halved30 g
-
smoked salmon fillet, cut in cubes (1 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
eggs5
-
milk120 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
water500 g
-
sriracha mayo for drizzling
-
black sesame seeds for sprinkling
-
fresh coriander for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
14.9 g
Brennwert
1076.1 kJ /
257.2 kcal
Fett
5.8 g
Ballaststoffe
7.5 g
Kohlenhydrate
39.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nester TM7
30 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Walnut and spinach pesto
5 Min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 Min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 Min
Demo Recipe - Isaac
1 Std.
Vegan Aquafaba Butter
2 Std. 25 Min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12 Std. 10 Min
Pinakbet
15 Min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 Std. 20 Min
7 Seed Crackers
1 Std. 40 Min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 Min
Calamansi Juice
5 Min