Geräte und Zubehör
Layered Mexican dip
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
10 portions
Zutaten
Pico de Gallo
-
tomatoes, ripe (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters250 g
-
jalapeño pepper trimmed and cut into halves (optional)1
-
red onions80 g
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Sour "cream"
-
raw cashew nuts100 g
-
raw pine nuts100 g
-
lemon juice60 g
-
water, filtered150 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
Guacamole
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
black pepper, ground1 - 2 pinches
Assembly
-
grated vegan cheese150 g
-
refried beans, canned (see Tip)400 g
-
iceberg lettuce shredded½
-
cilantro, fresh leaves only, for garnishing
-
corn chips to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
9 g
Brennwert
1502.8 kJ /
357.8 kcal
Fett
27.3 g
Ballaststoffe
7.2 g
Kohlenhydrate
18.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Perfect for Dipping
13 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Berry Granola
45 Min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 Std. 45 Min
Cauliflower Mash
25 Min
Charoset
10 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5 Std. 30 Min
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Peach Cobbler
2 Std. 35 Min
Maple Miso Vinaigrette
5 Min
Banana Peel "Pulled Pork"
30 Min
Cashew Butter Spread
5 Min
Vegan bao sliders
1 Std. 50 Min