Geräte und Zubehör
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 slices
Zutaten
-
olive oil to grease
-
240 g short-grained ricebrown rice240 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
apples unpeeled, deseeded and cut in quarters140 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
baking soda1 tsp
-
psyllium husks1 tbsp
-
salt½ tsp
-
walnuts80 g
-
eggs4
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
201.8 mg
Eiweiß
3.4 g
Brennwert
723 kJ /
172 kcal
Fett
8.4 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
22.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Celebrate our Uniqueness
19 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Homemade toasted muesli
30 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 35 Min
Sunflower Butter
25 Min
Triple chocolate muffins
20 Min
Basic Quinoa
35 Min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 Min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 Std. 20 Min
Beetroot carpaccio with burrata
1 Std. 25 Min
ABC muffins
40 Min
Easy banana muffins
30 Min