Geräte und Zubehör
Gluten free flatbreads
Zubereitung 35 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
gluten free flour mix (see Tips)350 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
water110 g
-
full cream milk50 g
-
olive oil2 tbsp
-
gluten free cornflour for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
629 mg
Eiweiß
1.9 g
Brennwert
896.3 kJ /
213.4 kcal
Fett
5.3 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
36.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Flat bread
25 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
Falafel crackers
40 Min
Gluten free baking powder
5 Min
Gluten free tortillas
40 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free pita bread
1 Std. 15 Min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 Min