Geräte und Zubehör
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
Zubereitung 5 Min
Gesamt 4 Std. 5 Min
500 g
Zutaten
-
Brazil nuts, shelled, whole soaked in water for 4-8 hours, then drained300 g
-
red peppers quartered150 g
-
tomatoes quartered80 g
-
freshly squeezed lime juice55 g
-
olive oil120 g
-
honey1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
1 tsp fine sea saltherb salt1 tsp
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 g
Natrium
235 mg
Eiweiß
4.6 g
Brennwert
1314 kJ /
314 kcal
Fett
32.1 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
5.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Raw
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 Min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Roast Carrot Butter
1 Std.
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Lupini Cheese
2 Std. 45 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.