Geräte und Zubehör
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
eieren3
-
water (tot 1 l markering)
-
peterselieblad, vers6 - 8 takjes
-
knoflookteentje2
-
ui80 g
-
baconblokjes100 g
-
verse tonijn in stukken gesneden400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem voor coating
-
olijfolie20 g
-
ui in partjes200 g
-
brandy100 g
-
witte wijn100 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of kip1
-
saffraan2 - 3 snuifjes
-
water300 g
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
286.6 mg
Eiweiß
34.4 g
Brennwert
1836 kJ /
437.8 kcal
Fett
19.8 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
10.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Pindakaas Crackers
35 Min
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Shakshuka
50 Min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen