Geräte und Zubehör
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portie
Zutaten
Bladerdeeg
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in bevroren blokjes van 1 cm gesneden450 g
-
meel en een beetje om vorm te geven450 gram
-
water koud200 g
-
zout3 g
Vulling
-
sjalotten gehalveerd3
-
teentje knoflook1
-
prei in stukken300 g
-
olijfolie20 g
-
zalmfilet, vers in stukken (3 cm)600 g
-
crème fraîche200 g
-
dille, vers gehakt1 el
-
citroensap
-
gerookte zalm in reepjes snijden200 g
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 snuifje
-
eierdooier1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1013.2 mg
Eiweiß
30.2 g
Brennwert
3963.5 kJ /
947.3 kcal
Fett
69.3 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
37.3 g
Kohlenhydrate
52.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Zeevruchtensoep
30 Min