Geräte und Zubehör
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
2 porties
Zutaten
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 porties
Natrium
4817.5 mg
Eiweiß
26 g
Brennwert
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Fett
34.4 g
Ballaststoffe
13 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
137.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Mojito
5 Min
Groentepannenkoekjes
20 Min
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen