Geräte und Zubehör
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
2 porties
Zutaten
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 porties
Natrium
4817.5 mg
Eiweiß
26 g
Brennwert
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Fett
34.4 g
Ballaststoffe
13 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
137.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Hummus
5 Min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 Std.
Curry-wortelbrood
1 Std. 5 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min