Geräte und Zubehör
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
2 porties
Zutaten
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 porties
Natrium
4817.5 mg
Eiweiß
26 g
Brennwert
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Fett
34.4 g
Ballaststoffe
13 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
137.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min