Geräte und Zubehör
Vegan Oesterzwam Shoarma
Zubereitung 35 Min
Gesamt 45 Min
4 portie
Zutaten
Oesterzwammen
-
gerookte paprikapoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen1 tl
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uienpoeder1 tl
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kaneel, gemalen½ tl
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zoete paprikapoeder1 tl
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gedroogde gemalen gember½ tl
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zout1 tl
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peper, gemalen½ tl
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harissa saus20 g
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olie35 g
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citroen 10 g sap uitgeperst, dun geraspte schil½
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ahornsiroop40 g
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oesterzwam400 g
Yoghurt-muntsaus
-
teentje knoflook1
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peterselie, vers afgeplukt5 g
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munt, vers afgeplukt5 g
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sojamelk yoghurt150 g
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tahin10 g
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ahornsiroop5 g
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olie5 g
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zout½ tl
Groenten en afwerking
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rode ui50 g
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komkommer ontpit, in stukjes (2-3 cm)80 g
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rode paprika in stukjes (2-3 cm)100 g
-
ijsbergsla in stukken (8-10 cm)130 g
-
tarwebloem tortilla's groot (Ø 30 cm)4
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1274 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1560 kJ /
373 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
6.4 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
50 g
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