Geräte und Zubehör
Sous-vide octopussalade
Zubereitung 30 Min
Gesamt 8 Std.
4 portie
Zutaten
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
594 mg
Eiweiß
25 g
Brennwert
1177 kJ /
281 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Salmorejo
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Beef laab
1 Std. 5 Min